Logitechs iPad-tastatur i mini-variant

Logitechs iPad-tastatur i mini-variant

Tastaturkongen lanserer Ultrathin Keyboard for iPad mini.

Når det kommer til tastaturer for iPad er Logitechs Ultrathin Keyboard Cover blant våre favoritter.

Dersom du har vært på jakt etter en mindre versjon for din iPad mini, er ventetiden over:

I dag har selskapet lansert Ultrathin Keyboard mini for Apples minste nettbrett med 7,9-tommers skjerm.

Akkurat som sin storebror er Ultrathin Keyboard mini et Bluetooth-basert tastatur pakket inn i et aluminiumsdeksel som festes på nettbrettet med magneter (akkurat som Apples Smart Cover).

Når du skal skrive, fjerner du «dekselet» fra din iPad mini og setter nettbrettet inn i et spor rett ovenfor tastaturet som fungerer som et stativ.

Litt annerledes tasteoppsett

Til tross for den mindre størrelsen sier Logitech at Ultrathin Keyboard mini bruker de samme fullstørrelses-tastene som originalen, sammen med en standard tastelayout.

Basert på bildene til Logitech ser det ut som at selskapet har gjort dette ved å bruke mindre versjoner av taster som Return, Shift og ulike punkttegn, samt ved å fjerne taster som Tab og Caps Lock.

Sammenlignet med standardutgaven av Ultrathin Keyboard bruker mini-versjonen også kortere taster øverst (tall) og nederst (spacebar).

Ultrathin Keyboard mini kommer i svart eller hvit og lades via usb. Ifølge Logitech holder tastaturet i tre måneder med to timer daglig bruk.

Logitech Ultrathin Keyboard mini har en veiledende pris på 699 kroner og blir tilgjengelig senere denne måneden. Les mer her.