Lokmotiv-pc fra Lian Li

Lokmotiv-pc fra Lian Li

Lian Lis nyeste kabinett er noe spesielt...

Lian Li kjenner vi godt som produsent av mange stilige pc-kabinetter med høy kvalitet.

I enkelte tilfeller har selskapet kommet med noe spesielle kabinetter - for eksempel deres T1 Spider. Deres nye PC-CK101 blir også for de spesielt interesserte - utformet som et damplokmotiv kan det bli en dekorativ pc for noen...

Kabinettet krever hovedkort som følger mini-ITX-formfaktoren - for eksempel et av kortene som Gigabyte nylig lanserte. Selv mini-ITX-hovedkortene er små ligger de ikke langt bak vanlige hovedkort funksjonalitetsmessig. Man får gjerne bare litt færre minnesokler og kortplasser.

LES OGSÅ:

Klar med ny Commodore Amiga

Riktignok er kabinettet litt begrenset når det gjelder muligheten for grafikkort. Ut i fra det vi kan forstå vil PCI Express-kortplass på hovedkortet ikke kunne utnyttes, ettersom kabinettet ikke har åpning for dette.

Kabinettet er, i tro Lian Li-tradisjon, laget i aluminium. Det er plass til optisk stasjon og én 3,5-tommers harddisk og én 2,5-tommers SSD eller harddisk. For avkjøling er det montert en 120 mm vifte bak på kabinettet, samt at det er vifte i den medfølgende strømforsyningen på 300 watt.

LES OGSÅ:

TEST: Helt stille stue-pc

Kabinettet vil leveres i to versjoner. Standardversjonen, samt en Premium-versjon hvor det følger med litt ekstra skinnegang - på denne vil lokmotivet kunne kjøre fram og tilbake.

Norske priser har vi ikke, men Lian Li oppgir veiledende utsalgspris på 215 euro for standardversjonen og 350 euro for Premium-versjonen.

Lian Li har lagt ut et par videoer som demonstrerer kabinettet:

LES OGSÅ:

Mikro-pc med Core i3

Les om: