Mac i fokus på Oslo Live

Mac i fokus på Oslo Live

Showroom for Mac på musikkfestivalen.

Om Mac og andre Apple-produkter greier å ta oppmerksomheten fra artister som Sivert Høyem, Scissors Sisters, Kent og Bun B, er uvisst, men på festivalen Oslo Live denne uka blir det i hvert fall gjort et forsøk.

LES OGSÅ:

iTunes 9.2 lansert

Det er Apple-forhandleren Humac som griper sjansen og stiller med eget showroom under festvalen Oslo Live, som finner sted på Kontraskjæret i Oslo fra onsdag 14. juli til og med lørdag 17. juli.

– Vi har valgt å stille med et showroom på Oslo Live som en tjeneste til festivalgjengerne. På den måten bringer vi det råeste av ny teknologi dit våre kunder aller helst ønsker å være, nemlig på musikkfestival. Med andre ord det beste fra to verdener på ett og samme sted, sier Jens-Peter Heymann, som er markedsdirektør for Humac og re:Store.

Foto- og sangkonkurranse

Musikk og foto er sentrale elementer i Apples produktspekter – aktuelle stikkord er iTunes, iPod og iPhoto. Humac slår derfor til med konkurranser for festivaldeltakerne på begge disse feltene.

LES OGSÅ:

Nyttige snarveier i iTunes

Humac stiller med flere maskiner, blant annet iMac-er, med programmet Photo Booth som publikum kan bruke for å ta bilder og deretter få bildene skrevet ut. Siste festivaldag vil det beste festivalbildet kåres, med premiering av vinneren.

– Er du lite fotogen eller av andre grunner heller har lyst til å vise frem andre talenter, arrangeres også en konkurranse der du kan synge dine favorittsanger av full hals, sier Heymann. Det beste eller morsomste bidraget vil bli premiert.

LES OGSÅ:

Slik finner iPhoto 09 ansikter

Oslo Live ble arrangert for første gang i 2008. Hovedbase for festivalen er Kontraskjæret i nærheten av rådhuset, men i tillegg blir det en del konserter på utvalgte klubber og kafeer i hovedstaden.

Humac var tidligere kjent under navnet Office Line og er i dag Nordens største Apple-forhandler, med rundt 80 ansatte i Norge og over 200 totalt i Norden.

Les om:

Komponenter