Mac-programmer på billigsalg

Mac-programmer på billigsalg

MacUpdate har flere godbiter i sin nye programpakke for Mac-brukere.

En av våre lesere har tipset oss om en ny og nyttig programpakke fra MacUpdate.

Programpakker til Mac fra blant annet MacUpdate og MacHeist er blitt veldig populære i Mac-miljøet de senere årene, men det er ikke alltid at pakkene kommer med altfor mange interessante og nyttige programmer.

MacUpdates nye programpakke kommer med flere godbiter. For bare 50 dollar, cirka 280 kroner, får du programmer som Parallels Desktop 6 og 1Password med på kjøpet - bare disse to alene koster 120 dollar, omlag 670 kroner.

Parallels Desktop 6 er et virtualiseringsprogram for å kjøre for eksempel Windows på Mac-en, og 1Password er en passordbehandler som holder alle passordene dine samlet på ett trygt sted. Nå er ikke disse programmene akkurat nye, men det er et kupp om du ikke allerede har gått til anskaffelse av dem.

Andre programmer som følger med i MacUpdate-pakken er Mac DVDRipper 2, Hands Off!, App Tamer og Civilization IV. Totalt 11 programmer får du med på kjøpet. Rabatten er på hele 87 prosent.

Husk at når du kjøper programmer på denne måten, så går du glipp av den automatiske oppdateringen du ville fått via Mac App Store. På den andre siden er det fint at Apples programbutikk har konkurranse.

Andre tilbud

Les mer om MacUpdate Bundle her.

OPPDATERING: TheMacBundles.com og Mac SuperBundle har også sluppet nye programpakketilbud for Mac, men byr på en del andre programmer enn de vi har nevnt ovenfor.

Les om:

Komponenter