Mac-programmer på tilbud

Mac-programmer på tilbud

Gjør et kupp med MacHeist.

MacHeist er en nettside som selger programvarepakker til Mac OS X til nedsatte priser. Den første MacHeist-pakken kom i desember 2006, og siden den gang har programvarepakkene dukket opp med jevne mellomrom. Noen av pakkene har vært helt gratis.

Nå har MacHeist annonsert en ny programvarepakke, MacHeist nanoBundle 2. Pakken inneholder sju Mac-programmer verdt over 260 dollar til en pris på 19,95 dollar, cirka 119 kroner. Tilbudet gjelder de neste syv dagene og 25 prosent av inntektene går til veldedige formål.

MacHeist nanoBundle 2 inneholder følgende:

MacJournal: MacJournal hjelper deg å organisere all slags mulig informasjon. Du kan lage en personlig dagbok og legge til all slags mulig innhold; pdf-er, QuickTime-filmer, bilder og tekst. MacJournal kommer også med innebygde bloggeverktøy.

RipIt: Importerer enkelt dvd-er til din Mac, Apple TV eller iPhone. Du trenger bare å sette i en dvd-plate og så gjør programmet resten for deg.

Clips: Avansert klipp-og-lim-verktøy.

CoverScout: Finner manglende albumcover i musikksamlingen din på 1-2-3.

Flow: Enkelt filoverføringsprogram som blant annet lar deg redigere filer direkte i programmet.

Tales of Monkey Island: Tales of Monkey Island er et berømt eventyrspill med den mektige piraten Guybrush Threepwood i hovedrollen.

RapidWeaver: Populært program for å lage nettsider på Mac.

For mer informasjon gå til www.macheist.com.

Les om: