MacBook mini-konsept

MacBook mini-konsept

Slik kunne Apples første minibærbare MacBook ha blitt.

Her er illustrasjonene som viser hvordan Apples første minibærbare Mac kunne ha blitt, hvis Apple skulle ombestemme seg og satse på minibærbar-konseptet likevel.

Det er den japanske designeren Isamu Sanada har kommet opp med en interessant konsept-modell for en Apple minibærbar maskin: MacBook mini.

LES OGSÅ: Rykte om større MacBook Air

Nei til «netbook»

Apple har imidlertid signalisert sterkt at selskapet ikke har til hensikt å kaste seg på «netbook»-bølgen.

«Neo-designeren» Isamu Sanada har på sitt websted Apple Style Laboratory lagt ut sin visjon om en minibærbar Mac. Sanada er kjent for spektakulære redesign-illustrasjoner basert på Apple-produkter.

Sammenleggbar

Bildene viser hvordan en liten Apple netbook kunne se ut. Lett (forhåpentligvis) og liten. Liten, fordi den er sammenleggbar. Stor trackpad (tosidig) og stort tastatur. Til og med muligheten til å ha kun trackpad og skjerm oppe. Som en slags iPhone, med andre ord.

Liten skjerm

Egentlig ser den ut som et Nintendo Game&Watch-spill (for dem som husker 80-tallet). Men skjermen er liten, dessverre. Fordi den tre-delte sammenleggbare form-faktoren tilsier det. Men det er ikke sikkert det er så galt likevel - mindre skjerm er lik lengre batteri-levetid. Og lavere vekt.

Skulle den bli virkelighet ville den neppe hatt en FireWire-port. Men du hadde vel ikke tenkt å kjøre Final Cut på den uansett. Eller?

Via Isamu Sanada

Les om: