MacBook-tapet

MacBook-tapet

Vi er vel alle enige om at Apples notebooks er de fineste som finnes. Men forandring fryder som kjent - også utenpå.

Purister ville ikke drømme om å endre utseendet på et Apple-produkt - som per definisjon er perfekt. Men noen setter klistremerker utenpå MacBook'en for å komme med et statement. Andre igjen får de spesial-lakkert i sin favoritt-farge eller også laser-gravert.

Dersom du kunne tenke deg å live opp tilværelsen med en liten ansiktsløftning (på maskinen, altså), finnes det noen stilige front-dekaler, blant annet et av den kjente britiske designeren Paul Smith.

LES OGSÅ: Nye iPod Shuffle i farger

Konseptet er enkelt: Iamhuman lager en rekke lamiat-dekaler, eller klistremerker om du vil, som settes utenpå en Apple (helst) notebook. Det er skåret ut plass for den lysende eple-logoen, slik at det er ingen grunn til å bekymre seg for den sosiale statusen. Limet som benyttes er av en slik beskaffenhet at dekalen kan fjernes i ettertid uten å etterlate seg merker, dersom du skulle skifte mening.

En rekke forskjellige mønstre og overflater er tilgjengelige, fra kork og tre til mønstre og til og med en spesial-design fra Paul Smith. Og dersom du har lyst til virkelig å brande firmaet ditt, kan spesial-lagde merker bestilles som skreddersøm etter egen design (fra 15 stykk).

Dekalene kommer for både 13" og 15" modellen og kan bestilles via Iamhuman. Priser mellom 30 dollar og 45 dollar (ca. 200 - 300 kroner).

Les om:

Komponenter