Macworld.no i ny drakt

Macworld.no i ny drakt

Macworld.no befinner seg nå midt inne i en større oppgradering.

Macworld.no blir i disse dager oppgradert fra betastadiet til et fullverdig websted.

Det er som kjent det samme mediehuset, IDG, som står bak Macworld.no og kjente publikasjoner som PC World Norge og Computerworld. Begge de to sistnevnte publiseres både på internett og i papirformat, som henholdsvis tidsskrift og avis.

Macworld.no vil i Norge hovedsakelig være å finne på web, selv om vi ikke skal utelukke at enkelte spesialutgaver kan komme til å finne veien til papiret. Vi har imidlertid ingen konkrete planer om det i øyeblikket.

«Live» oppgradering

Vi beklager at oppgraderingen må gjøres mens webstedet er «live», noe som medfører at det til tider kan komme til å se både litt tomt og litt rotete ut her på Macworld.no. Vi kan forsikre at vi står på alt vi kan for at denne overgangsfasen skal bli så kort som mulig. Juleferien overlater vi i stor grad til leserne.

Omleggingen som gjøres nå, går ut på at Macworld.no flyttes over til det samme webpubliseringssystemet som Computerworld og PC World benytter. Dette betyr mye mer rasjonell publisering, og de redaksjonelle medarbeiderne får mye større kontroll over utformingen og prioriteringen av stoffet som publiseres her på Macworld.no.

Vi krysser fingrene og håper at vi om kort tid kan by på et nytt og bedre websted for alle som er interessert i nyheter, tester og brukertips knyttet til Mac og andre Apple-produkter. Dette gjelder ikke minst alle tredjepartsproduktene som tilbys til dem som befinner seg i Apple-verdenen, enten man er mest opptatt av Mac eller av Mac-uavhengige produkter som iPhone og iPod.

Les om:

Komponenter