Mål orgasmen din med Iphone

Mål orgasmen din med Iphone

"You may start having sex."

Iphone er en banebrytende mobiltelefon, på mange måter.

Ikke minst fordi den endelig har fått fart på mobilt innhold. En strøm av små programmer, såkalte Iphone Apps (applikasjoner), finner veien til brukerne. Blant dem er det mye rart.

En av de pussigste blant nylanseringene er Passion, et program som måler hvor flink du er i senga. Eller bedre, hvor flink du er til å ha sex, det behøver ikke nødvendigvis være i en senga.

Passion benytter seg av flere egenskaper til Apples Iphone. En Iphone kan nemlig registrere bevegelse, og det kommer godt med i en kvantitativ vurdering av en hyrdestund. I tillegg kan Iphone registrere lyd og registrere tid. Og da er det bare kreativitet som mangler for å skrue sammen en ny Iphone App.

Intensitet

Akkurat denne typen kreativitet har Chris Alvares, som utviklet Passion.

- Det eneste man må gjøre er å starte programvare, legge Iphonen på senga, eller ha den i en lomme eller armbånd mens man har sex. Så enkelt er det, skriver Alvares i sin blogg om Passion.

Javel, så enkelt er det. Og hva er resultatet? Det en karakter mellom én og ti, beregnet ut fra tre kriterier: Varighet, orgasme og intensitet.

You may have....

Høres koselig ut? Vi kvier oss litt til å teste den, men tar gjerne i mot innspill fra erfarne brukere. Foreløpig forholder vi oss til skriftlig material rundt Passion.

Man starter programmet, og så kommer teksten “You may start having sex.” Er man ferdig og trykker man ferdig, og får karakter. Resultatet kan man laste opp til slik at de kan sammenlignes med andre over hele verden. Tiden måler hvor lenge man har brukt, akselometer måler aktiviteten og med mikrofonen måler orgasmen.

Og er man ikke fornøyd med resultatet, finnes det en egen "spill igjen"-knapp. Hvis man orker......

Passion koster fem dollar og kan bestilles her.

Les om:

Komponenter