Maler for iBooks-bøker

Maler for iBooks-bøker

Nye lekre alternativer for deg som ikke er fornøyd med de innebygde malene i iBooks Author.

Enten du heter Gyldendal Norsk Forlag eller Ola Nordmann - nå kan du enkelt publisere dine egne e-bøker på iPad.

Apple introduserte nylig en økt satsning på e-bok-markedet. Fra før av finnes det en iBooks-e-bokhandel for iPad og iPhone, og nylig lanserte man et fremstøt mot lærebok-sektoren med interaktive ebøker.

I tillegg ble et gratisprogram for Mac lansert beregnet på layout og selvpublisering av elektroniske bøker. iBooks Author er enkel i bruk, og kan publisere e-bøker mot iBookstore rett fra programmet.

iBooks Author er forbløffende enkel å bruke, og har en rekke ferdigformaterte maler klar til bruk. Har du behov for et noe mer utvidet utvalg, har Jumsoft nå lagt for salg en serie med nye maler.

Hele ti nye maler kan nå kjøpes for en tilnærmet symbolsk sum. Malene er fra det mer kreative via en kokebok-mal til mer profesjonelt utseende varianter.

Så nå kan bruksanvisningen eller kvartalsrapportene like gjerne lastes rett ned til en iPad. Og det er ingen unnskyldning at den ikke ser bra ut. Innholdet må du selvfølgelig komme med selv.

Du kan lese mer om, samt se eksempler på malene hos Jumsoft her. Du kan kjøpe malene for 21 kroner i Mac App Store her . Apples iBooks Author er gratis i Mac App Store her .

Se en promovideo for iBooks Author nedenfor.

Les om:

Komponenter