Matt skjerm tilbake på 15-tommers MacBook Pro

Matt skjerm tilbake på 15-tommers MacBook Pro

Gode nyheter for deg som er lei av å se ditt eget speilbilde i skjermen.

For 425 kroner ekstra får du nå en såkalt refleksbehandlet skjerm når du kjøper en 15-tommers MacBook Pro. Tidligere var dette kun tilgjengelig på 17-tommeren. 13-tommers-modellen kommer foreløpig bare med den vanlige blanke widescreen-skjermen.

Om blank skjerm og antirefleksbehandling står det følgende på Apple Store:

"Hvis du velger den blanke widescreenskjermen, vises grafikk, bilder og videoer med kraftigere farger og dypere svart – perfekt for visning av DVDer. Hvis du foretrekker en skjerm med antirefleksbehandling – matt i stedet for blank skjerm – velger du widescreenskjermen med antirefleksbehandling.

Viktig merknad: Den faktiske skjermstørrelsen er den samme (15 eller 17 tommer diagonalt) på begge modeller. Det refleksbehandlede skjermen har en sølvramme rundt skjermen."

Nyheten kommer som en lettelse for mange misfornøyde Apple-kunder som har lenge uttrykt sin misnøye med den blanke skjermen som kommer som standard på MacBook-ene. Den er nemlig svært reflekterende, noe mange opplever som forstyrrende.

Temaet har blitt heftig diskutert på Apples diskusjonsfora, i tillegg har det blitt opprettet underskriftskampanjer for å få tilbake den matte skjermen på alle MacBook-ene.

Les om: