Med iPhone som personlig trener

Med iPhone som personlig trener

Skreddersy ditt eget treningsopplegg med proffe videoer.

Hvorfor vente til nyttårsforsettet med å komme igang med treningen?

Å bli medlem av et treningssenter er ikke billig, og ikke minst gjelder det å holde motivasjonen oppe slik at man ikke ender opp med å betale for en tjeneste man ikke benytter seg av.

Enda mer kostbart kan det være å ha en personlig trener puste seg i nakken. Det virker sikkert, men blir fort dyrt i lengden dersom du ikke er så heldig at jobben betaler for det.

Men hvorfor ikke la din iPhone eller iPad være dine personlige trener, med skreddersydd treningsopplegg, proffe videoer og det hele?

Det er målet for FitStar, en iOS-app som er tilpasset både iPhone og iPad. Har du en AppleTV kan du speile hele seansen til storskjermen og legge opp til en gruppetrening.

Men selv om du ellers deltar i et fast treningsopplegg, kan en slik app være hendig for eksempel under reiser. Øvelsene det legges opp til trenger ikke utstyr, og kan tilpasses ulik varighet. Takket være en feedback-funksjon der du selv gir ærlige tilbakemeldinger om hvor lenge du holdt ut og om denne øvelsen var passe for deg, så tilpasses hele opplegget rundt din fysiske form og dine behov.

Oppleggene er varierte i intensitet og teknisk nivå, og skal passe for alle ulike ferdighets- og formnivåer. Selve appen er gratis, men man kan gjøre in app-kjøp for å få tilrettelagt øvelser og treningsopplegg. Under nylanseringen av iPhone-versjonen er det nå tilbud på årsmedlemskap, så sjekk det ut.

Du finner FitStar i itunes AppStore her .

Du kan lese mer om FitStar her . Sjekk ut en promo-video nedenfor.

Les om:

Komponenter