Medison-sjef avslørt for løgn

Medison-sjef avslørt for løgn

Kan det svenske selskapet Medison levere en bærbar pc til under en tusenlapp? Sjefens troverdighet blir stadig svekket.

Det svenske selskapet Medison kunne glede seg over mye medieoppmerksomhet etter at det hadde annonsert en bærbar pc på 150 dollar, som er godt under en tusenlapp. Mange tror at det hele er en bløff, men selskapets toppsjef Valdi Ivancic avviser dette.

Mange lurer på om man kan stole på Ivancic, som også har uttalt seg at han vil bli statsminister i Sverige. Hans troverdighet har ikke blitt bedre etter han ble avslørt som løgner.

Ifølge IDG.se bommet Ivancic grovt da han i et intervju påsto at websiden til Medison fikk mellom 1 og 1,5 millioner unike besøk hver dag etter at nyheten om billig-pc-en slapp ut i mediene. Pågangen skulle ha vært så stor at Medison måtte oppgradere servene, sa Ivancic til Jönköpingsnytt.

Dessverre for Medison-sjefen er loggene til hostingsselskapet tilgjengelige. Dermed ble han avslørt. Det viser seg at websidene på den beste dagen ikke hadde mer enn 65.000 unike besøk.

Når IDG.se konfronterer han med disse tallene sier Ivancic at han er feilsitert av Jönköpingsnytt. Men Medison vil slite enda mer for å overbevise kritikerne at 150-dollar-pc-en ikke er bare bløff.

Les mer om Medison, 900-kroner pc-en, en debatten på IDG.se .

LES OGSÅ: En bærbar for 896 kroner

Les om:

Komponenter