Mega skylagring for Iphone

Mega skylagring for Iphone

Kim Dotcom er tilbake med 50 GB sikker og gratis lagring.

Noen som husker fil-tjenesten Megaupload og dens eksentriske leder Kim Dotcom?

Etter et lite sammentreff med øvrigheten med kontroverser rundt legaliteten til filer som ble lagret og delt på megaupload er mannen, født som Kim Schmitz, tilbake med en ny skylagringstjeneste. Og denne gangen skal alt være supersikkert.

Siden tjenesten er ny, er tilhørende apper og klienter fremdeles i startgropen, men den grunnleggende funksjonaliteten er der. En iOS-klient finnes, og den støtter de vanlige filtypene som iOS gjør.

Du kan dele dokumenter, og biler kan vises direkte i appen. Du velger også selv om disse skal speiles ned mot din iPhone, eller kun lastes ned midlertidig for visning.

En skrivebordsklient er under utvikling, men du kan i dag laste opp bilder via en nettleser med dra-og-slipp-metoden. En oppdatering av iOS-appen med foto-synkronisering er under utvikling.

Du kan laste ned Mega for iOS gratis fra iTunes AppStore her . Krever iOS 6 eller senere. 50 GB er inkludert.

Ønsker du mer langringsplass, kan du oppgradere til Pro-versjon. Der får du 500 GB med plass, og en månedlig båndbredde på 1 TB (for deling). Dette vil koste deg 77 kroner måneden, eller 840 kroner årlig. Gjøres som in app-kjøp, og er et løpende abonnement som kan sies opp.

Du kan lese mer om Mega her .

Komponenter