Microsoft mobber Apple

Microsoft mobber Apple

Microsoft er i slaget for tiden - og opponenten er Apple. De må være virkelig bekymret, med andre ord.

En av de gylne reglene i markedsføring er: Dersom du er nummer en, så omtaler du ikke konkurrentene. Med dette i bakhodet er det overraskende at Microsoft gang på gang prøver seg med å rakke ned på Apples maskiner. Og i denne kampanjen har de fått en såkalt ekte person til å gjøre det for dem.

LES OGSÅ: Denne logoen betaler du 500 dollar for

Lauren er ute for å handle en 17-tommers bærbar pc til under 1000 dollar. Dersom hun finner en, får hun beholde den. De starter i «Mac-butikken», men Lauren konkluderer fort med at hun ikke er kul nok for en Mac - fordi den er for dyr. Deretter bærer det rett til «PC-butikken», der det er tilsynelatende mye å velge mellom.

Og hun finner noe hun liker til 700 dollar - bra for henne. Det er selvfølgelig ikke til å stikke under stol at inngangsbilletten til Apples maskiner er noe høy - men om en sammenlikner ytelse, kommer de stort sett godt ut. For ikke å snakke om kulhets-faktoren, som Microsoft refererer til.

LES OGSÅ: Test: Apples luksus-bærbare

Men Lauren, viser det seg, er altså en «PC». Det eneste vi lurer på er: Dersom hun har et gave-budsjett på 1000 dollar fra Microsofts markedsavdeling, hvorfor ikke bruke det når du først er igang?

Se reklamen under.

<a href="http://video.msn.com/?mkt=en-US&amp;playlist=videoByUuids:uuids:0bb6a07c-c829-4562-8375-49e6693810c7&amp;showPlaylist=true&amp;from=msnvideo" target="_new" title="Laptop Hunters $1000 – Lauren Gets an HP Pavilion">Video: Laptop Hunters $1000 – Lauren Gets an HP Pavilion</a>

Les om: