- Microsoft planlegger stor restrukturering

- Microsoft planlegger stor restrukturering

Ifølge Wall Street Journal, kommer Microsoft på torsdag til å annonsere en større restrukturering av selskapet.

The Wall Street Journal skriver at Microsofts administrerende direktør, Steve Ballmer, på torsdag vil annonsere en restrukturering av selskapet. Denne informasjonen kommer fra kilder som sier de er kjent med planene.

Microsofts kritikere har i flere år hevdet at selskapet har et for stort spekter av produkter, og at det bør splittes opp i flere mindre selskaper. Kritikerne hevder at Microsoft på denne måten vil være i stand til å reagere raskere i markedet.

I dag tilbyr Microsoft et bredt spekter av produkter – alt fra spillkonsollen Xbox, søketjenesten Bing, og databasemotoren SQL Server. Alt under ett tak.

Ifølge Wall Street Journals kilder, kommer denne restruktureringen til Microsoft til å bli drastisk, og mange høytstående ledere i selskapet vet enda ikke om noen av detaljene rundt det som er i ferd med å skje. Steve Ballmer har angivelig vært hemmelighetsfull.

Ifølge kildene som har snakket med Wall Street Journal, kommer Microsoft til å annonsere denne omfattende restruktureringen i forbindelse med selskapets kvartalsrapport på torsdag.