Midlertidige spillelister i iTunes

Midlertidige spillelister i iTunes

BRUKERTIPS: For lat til å opprette en spilleliste? Slik lager du en midlertidig spilleliste med din favorittartist.

Til å begynne med er det ikke noe problem å opprette spillelister i iTunes. Men over en viss tid med mange spillelister kan det bli en utfordring å holde rede på de ulike spillelistene.

Det er ikke alltid det er lett å navngi de ulike spillelistene, mange gir spillelistene navn temporære navn som «gdfdfds» og «aaaa». Det er fort gjort å miste oversikten, med andre ord.

Et annet problem med ordinære spillelister er at hvis man har mange av dem, kan det bli en utfordring å finne den korrekte spillelisten. Har man en skjerm med lav oppløsning, blir det mye rulling nedover skjermen for å finne den korrekte spillelisten. Men heldigvis finnes det en rask måte å opprette temporære spillelister på i iTunes som forsvinner av seg selv når du er ferdig, slik at du ikke trenger å organisere noe som helst.

Riktignok har denne måten å opprette spillelister på sine begrensninger og noen vil selvsagt si at dette ikke er en måte å opprette spilleliste på i det hele tatt.

Tips:

iTunes-musikk du aldri spiller

For å opprette en midlertidig spilleliste med for eksempel din favorittartist, skriv navnet på artisten i søkefeltet og trykk deretter på knappen Miks nederst til venstre. iTunes vil nemlig behandle et søkeresultat som en midlertidig spilleliste og tilfeldig avspilling av sanger er da mulig. Fjerner du søkeordene i fra søkefeltet, vil spillelisten forsvinne.

Komponenter