Mini-backup fra Lexar

Mini-backup fra Lexar

Ok, den er litt større enn en knott, mer som en ulv i fåreklær, faktisk.

Å kalle Lexars nye flash backup-lagringsmedium for en minnepinne blir litt misvisende, da tradisjonelle minnepinner ofte er både to og tre ganger større enn denne lille knotten.

LES OGSÅ:

TEST: Lacie FastKey: Lacies superminnepinne

Lexar Echo ZX er en ulv i fåreklær. Tross sin beskjedne størrelse har den massevis av lagringsplass, tar utomatisk backup av filer, og støtter dessuten 128-bit AES-kryptering, ideelt for bruk med bærbare maskiner. Den lille usb-enheten stikker bare såvidt ut fra usb-porten på en pc, slik at du ikke trenger å bekymre deg for at den skal knekke når du sjonglerer den bærbare på toget eller i sofaen.

Echo ZX fås i størrelser på 8, 16 og 32 gigabyte. Lesehastigheten er på opptil 28 megabyte i sekundet, mens skrivehastigheten er på mellom 10 og 15 megabyte per sekund.

Lexar har også en en modell som heter Echo MX, men den er på størrelse med en tradisjonell minnepinne og ikke like sexy som knotten ZX. Echo MX fås i størrelser på 8, 16, 32, 64, og massive 128 gigabyte, og har lese- og skrivehastigheter på henholdsvis mellom 28 og 32 megabyte per sekund og 10 og 17 megabyte per sekund. MX har også en kapasitetsmåler som hele tiden viser hvor mye ledig plass den har, også når den ikke er koblet til en pc.

LES OGSÅ:

Usb vanlig viruskilde

Lexar presenterte sine nye flashminner på CES, men har foreløpig ikke oppgitt noen pris for de ulike produktene.

Les om: