Mini-nettbrett på markedet

Mini-nettbrett på markedet

Dell Streak er nå tilgjengelig i Norge, men bruksområdet er noe uklart.

- Er det et nettbrett? Er det en mobiltelefon? Jeg tror folk nesten må finne ut hva som er bruksområdet for Streak selv, men at det er en ypperlig enhet både for å nyte multimedia, surfe på nettet og lese innhold, er det liten tvil om, sier Richard Hægermark, ansvarlig for Nordic retail i en pressemelding fra Dell.

Bonus

Streaks 5-tommers skjerm gjør den lett å putte i lommen men siden den er større enn en normal mobiltelefon er den vanskelig å sette i en spesiell kategori.

- At Streak også fungerer som en mobiltelefon er en bonus, men det er ikke dette som er det viktigste med enheten. At man er koblet til mobilnettet til enhver tid gir derimot enorme muligheter, sier Hægermark. Vi ønsker å posisjonere den som en mini-tablet, sier Hægemark.

Allerede i butikken

Android-nettbrettet Dell Streak ble lansert i Storbritannia og USA i fjor høst. Selv Dell har vært usikre på om Streak ville bli tilgjengelig i Norge, men nå avslører selskapet at produktet er klart for norske brukere.

- Det er en glede å kunne si at Dell Streak nå kan kjøpes i en rekke norske butikker. Vi har ventet lenge, og prototypen vi har lånt ut til en del journalister og kunder har fått usedvanlig positive tilbakemeldinger. Dette er et produkt vi har gledet oss til å kunne selge i Norge, og nå er endelig dagen her, sier Richard Hægermark, som er ansvarlig for retailmarkedet i Dell Norge.

Dell Streak er et nettbrett med blant annet mobiltelefonifunksjon, 5 megapixlers kamera og har integrert 3G. I Norge blir produktet levert med Googles operativsystem Android, i versjon 2.2.

Les om: