Minikamera med HD-video og projektor

Minikamera med HD-video og projektor

Aiptek lanserer miniprojektor med innebygget HD-videokamera og 5 megapikselkamera.

PocketCinema Z20 fra Aiptek er verdens første miniprojektor med innebygget HD-videokamera og stillbildekamera i et hendig lommeformat.

Med PocketCinema Z20 kan man på enkelt vis gjøre videoopptak i 1 280 x 720 piksler HD-format, eller ta bilder med en oppløsning på 5 megapiksler. Så er det bare å vise filmen eller bildene på veggen via den innebygde miniprojektoren.

Projektoren er utstyrt med RGB LED-teknologi som gir god kontrast og fargegjengivelse, og viser bilder på opptil 65 tommer (165 cm) fra to meters avstand, heter det i pressemeldingen fra Aipteks nordiske PR-byrå Ztartitup.

PocketCinema Z20 har 2GB internminne som kan utvides til 32GB via et MicroSD minnekort, slik at du kan lagre filmer, foto og dokumenter som du kan vise fram med projektoren. Projektoren er også utstyrt med et 2,4 tommers LCD-skjerm, HDMI-utgang og komposittvideoinngang. iPod-adapter og fjernkontroll medfølger også.

Aiptek PocketCinema Z20 koster rundt 480 dollar i USA, det har ikke lyktes PC World å få rede på hvor mye den vil koste i Norge. Vi vil komme med test av kameraet i løpet av sommeren.

LES OGSÅ:

TEST: Creative Vado HD Gen. 3 - Nytt og litt kjedeligere