Minimalistisk tekstbehandler til Mac

Minimalistisk tekstbehandler til Mac

Lukk ut omverdenen og bare skriv med OmmWriter Dana.

Er du som oss - skriver mye, men blir fort distrahert?

Da vil denne enkle ordbehandleren virke som den reneste zen-hagen - fri fra ytre forstyrrelser.

Les også: Lanseringsdato for Office 2011

OmmWriter har eksistert en liten stund for Mac, og kommer nå i en ny versjon kalt Dana. OmmWriter gjør egentlig bare en ting alene, og det er å la deg fokusere på din skriveprosess.

OmmWriter Dana fyller hele skjermen med en enkel farge eller med elegant grafikk. Et lite knippe maler er det mulig å velge mellom - men ikke for mange, for at du ikke skal bli distrahert av valgene.

Og trenger du en liten lydkulisse for å sjalte ut forstyrrende bakgrunnsstøy, finnes det et par ambient-lydspor. Og dersom du virkelig trenger å få en bekreftelse på at du er produktiv, kan du skru på tastelyder som forteller deg at du jobber hardt.

Et par skrifttyper og noen formateringsvalg er det også, men ikke mange. Du kan selv definere tekstområdets størrelse og form på skjermen. Og det er støtte for toskjermsløsninger. Så nå finnes det ingen unnskyldninger for skrivesperre lenger.

Les også: Ikke 64-bit for Office 2011

OmmWriter Dana lagrer til RTF tekstfiler eller også til PDF. Og OmmWriter stiller heller ingen større krav til maskinvaren din, men du trenger altså i det minste en Intel-basert Mac, og OS X 10.5 eller senere. Overkommelig, med andre ord.

OmmWriter Dana kommer i to versjoner: OmmWriter Dana I og II. Versjon I er enklere, og gratis. Versjon II koster det du selv måtte ønske å gi for den, men minimum 4,11 dollar. Det er ikke mer enn 25 kroner, og intenting å si på for å få sjelefred.

Du kan lese mer om, samt laste ned, OmmWriter Dana for Mac her. En liten introduksjonsfilm kan du se nedenfor.

Introducing OmmWriter D¿na from herraizsoto&co on Vimeo.

Les om:

Komponenter