Miniprojektor for iPhone

Miniprojektor for iPhone

BenQ lanserer miniatyrprojektor med iPhone-dokk.

Nå kan du komme i møter med projektoren selv.

BenQs nye Joybee GP2 er en mini-projektor som har innebygget iPhone-dock. Enheten kan utvides med en valgfri batteripakke som kan drive de innebygde 2x2W stereo-høyttalerene underveis.

Joybee GP2 er er DLP-projektor av typen short throw - den kan kaste ut et 44 tommer bilde på bare én meters avstand.

Oppløsningen er 720p. Lyskilden er tre LED-lamper som yter 200 ANSI Lumen med kontrastforhold 2400:1. I Eco-mode skal disse vare i opptil 30.000 timer.

Flere tilkoblingsmuligheter

Den innebygde iPhone-dokken gjør at media-innhold på telefonen kan mates direkte til projektoren. I tillegg er det innebygd usb-inngang og sd-kortleser.

Usb-inngangen er tilkoblingsmulighet for eksterne datamaskiner, og erstatter de konvensjonelle D-sub-pluggene. I tillegg er det en mini-HDMI-utgang for tilkobling mot en ekstern bildekilde.

Projektoren kommer med 2 gigabyte innebygget minne, og media kan lastes opp til denne for senere avspilling uten en datamaskin til å drive den. Vekten er det ikke mye å si på - magre 565 gram.

I USA er utsalgsprisen satt til 549 dollar - omtrentlig 3.300 norske kroner. Men regn med at prisen her blir en del høyere - nærmere 4.500, tenker vi.

Du kan lese mer om Joybee GP2 her.

Les om: