Minnepinne på 32 gigabyte

Minnepinne på 32 gigabyte

Nå kommer endelig en minnepinne med skikkelig god plass.

Minnepinner selger som varmt hvetebrød om dagen, og hvor en du går får du dem omtrent kastet etter deg. Det som for få år siden kostet en liten formue er i dag latterlig billig, og det koster gjerne ikke mer enn like over 100 kroner for to gigabyte lagringsplass.

LES OGSÅ: Liten pinne med stor plass

Nå kommer EDGE Tech med en variant som koster skjorta, men som samtidig gir 16 ganger så mye plass. DiskGO byr nemlig på hele 32 gigabyte lagringsplass og, ifølge produsenten, en overføringshastighet på hele 60 megabyte i sekundet.

DiskGO leveres med blant annet et eget krypteringsprogram, CryptArchiver, ferdig installert på pinnen, dog bare i demoversjon som lar deg kryptere opp til 25 megabyte med data. For 70 dollar kan du låse opp en fullversjonen av programmet, som lar deg kryptere hele 25 gigabyte med data.

Designet er kanskje ikke all verdens å skryte av, pinnen ser ut som noe som ble til overs fra en dårlig sci-fi film fram 50-tallet, men med tanke på tilgjengelig lagringsplass kan det alltids tilgis. Pass bare på å ikke feste pinnen i beltet med den påmonterte klipsen, da denne sitter i lokket og ikke på selve pinnen. Altså den perfekte måten å kjapt miste 32 gigabyte med data.

Prisen for DiskGO er satt til 400 dollar, eller rundt 3000 kroner her til lands.

Les mer hos EDGE Tech.

LES OGSÅ: Minnepinne med kodelås

Les om: