Mobil eksploderte - kan ha drept mann

Mobil eksploderte - kan ha drept mann

Et eksploderende mobiltelefonbatteri kan ha tatt livet av en sør-koreansk arbeider, det mener i alle fall det lokale politiet.

En 33 år gammel mann ble funnet på bakken blødende fra nesen, av en kollega. Det skriver den Sør koreanske avisen Chosun ifølge den australske avisen The Sydney Morning Herald.

Kollegaen fortalte at mannens mobiltelefonen lå brennende ved siden av ham. Han slukket brannen og ringte deretter alarmsentralen.

Politiet forteller at telefonen er produsert av det sør-koreanske selskapet LG Electronics, som er verdens femte største produsent av mobiltelefoner.

Offisielle uttalelser fra LG bekrefter at deres produkt var involvert i en ulykke, men ønsket ikke å kommentere saken ytterligere før hendelsesforløpet er bekreftet.

Avisen The Korea Times skrev at den forulykkede arbeideren jobbet i et steinbrudd.

- Vi antar at mobiltelefonbatteriet eksploderte, het det i en offisiell uttalelse fra politiet. En lege som undersøkte mannen etter ulykken, var enig i dette.

Selv om ikke LG ønsket å komme med noen offisiell uttalelse, mener en kilde i selskapet at det er uttenkelig at et mobilbatteri skal ha forårsaket et slikt dødsfall.

LES OGSÅ: Dødelig mobileksplosjon var bløff

Dette dødsfallet kommer imidlertid etter at kinesiske medier fortalte om en 22 år gammel stålarbeider som omkom etter at hans mobiltelefon eksploderte i brystlommen hans i juli i år. Samtidig opplevde en mann I New Zealand nylig at hans Nokia mobiltelefon eksploderte da han skulle lade den opp.

Les om:

Komponenter