MobileNavigator for iPhone oppdatert

MobileNavigator for iPhone oppdatert

Navigons gps-navigasjonsløsning for iPhone oppdatert til versjon 1.1.

For ikke lenge siden anmeldte vi den første ordentlige stemmestyrte turn-by-turn GPS navigasjonsløsningen for iPhone, fra Navigon. Du kan lese vår anmeldelse her - kort fortalt ble vi meget imponert, på tross av noen opplagte mangler.

Nå har Navigon, som lovet i begynnelsen av juli, rettet opp det mest grunnleggende i en gratis oppdatering. Nå ser vi virkelig gleden av et grensesnitt mot en online programvare-butikk som gir deg oppdateringer, og endatil gratis!

Av nyheter kan nevnes støtte for flere språk, som portugisisk, tsjekkisk, polsk, tyrkisk, kroatisk, rumensk, slovakisk, gresk og russisk.

Men langt mer spennende er nye funksjoner som utvidet ruteplanlegging med valgfrie mellom-destinasjoner, radarinfo og fotoboks-varsler, valgfrie POIs, samt gatenavn i 3D-visningen. I tillegg kan telefonnummer som er knyttet til POIs oppkalles direkte fra programvaren. Et nytt filter skal sørge for at POIs blir kalt opp hurtigere. Til sist skal også lydstyrkenivået ved bruken av navigasjonen og iPod-funksjonen være forbedret.

Med denne oppdateringen blir de mest opplagte barnesykdommene parkert - og det før TomTom overhodet er klare med sitt annonserte og demonstrerte program. I en artikkel med amerikanske Macworld.com sier TomToms teknologi-direktør Peter-Frans Pauwels at deres løsning først vil være klar mot slutten av sommeren.

Navigons MobileNavigator finnes nå i versjoner for Norden (for 489 kroner; finnes også som en gratis lite-versjon), Nord-Amerika (USA og Canada), samt hele Europa (699 kroner). I den tyske iTunes AppStore finnes det også en lokal variant for tysk-språklige land, med andre ord en tilsvarende variant som vår Norden-versjon.

Link til Navigon MobileNavigator i AppStore her . Du kan lese mer om Navigon MobileNavigator her . Se også en video-demonstrasjon under.

Komponenter