Mod-kabinett til Xbox

Mod-kabinett til Xbox

Liker du ikke utseendet til din Xbox 360? Lian Li kan ha løsningen.

Hvis garanti og reklamasjonsrett ikke er så viktig for deg, kan Lian Li stille med et nytt kabinett til din Xbox 360. Her er poenget at du tar alle komponentene fra din Xbox 360 og bygger dem inn i noe som kan minne om, et for så vidt elegant, pc-kabinett.

I teorien kan det også være at man unngår en del av de vanligste feilene på Xbox 360, som skal være på grunn av varme. Ifølge Lian Li vil man også få en mer stille Xbox 360. Mens Xbox 360 har to 70 mm-vifter i bakkant, har Lian Lis kabinett en enkelt 120 mm-vifte. Bak finner man også to hull for ekstern vannkjølingsløsning eller lignende.

Kabinettet kan plasseres både liggende og stående. I henhold til en del av problemene som har vært med en optiske enheten på Xbox 360 vil stående være anbefalt posisjon, ettersom den optiske enheten da blir liggende horisontalt.

Prisen for Lian Li XB01 på det norske markedet er ikke fastsatt ennå, men vil ifølge importøren, Microplex , være rundt tusenlappen. Kabinettene er ventet å ankomme det norske markedet om et par måneder.

BilderLes om: