Monster Truck-moro til Mac

Monster Truck-moro til Mac

Det er gode tider for spillinteresserte Mac-brukere om dagen.

Atter en god nyhet for spillhungrige Mac-brukere. Den lille spillutvikleren Redlynx, som blant annet står bak det svært populære motorsykkelspillet Trials 2 til pc, har nemlig sluppet et nytt spill til Mac OS X.

LES OGSÅ: Storspill på vei til Mac

Super Mario-inspirert

Monster Truck Nitro følger i omtrent samme gate som Trials 2, noe som blant annet innebærer at du ser alt fra siden, omtrent som i gamle plattformspill ala Super Mario. Forskjellen er selvsagt at alt er bygd opp med 3d-grafikk, og at du her ikke styrer en rørlegger med røde snekkerbukser, men et monster av en bil.

Med bilen som verktøy skal du hoppe og sprette over og under forskjellige hindringer på kortest mulig tid. Spillet kontrolleres enkelt med de fire piltastene, som lar deg gi gass, bremse og lene bilen frem eller tilbake. Ved å lene bilen til rett tid kan du hoppe lenger og høyere, og du kan styre bilen der den flyr gjennom lufta. Alt for å oppnår så raske rundetider som mulig.

Både til Mac og Windows

Spillet kommer til både pc og Mac. For Mac-brukerne kan spillet kjøpes og lastet ned fra Redlynx' nettsider, mens pc-spillerne kan velge å kjøpe enten direkte fra Redlynx eller via nettjenesten Steam.

På spillets hjemmeside kan du laste ned en demo for å se om spillet er noe for deg, eller du kan spille en meget enkel Flash-variant av spillet.

Monster Truck Nitro koster 20 dollar og inneholder 25 forskjellige baner du kan leke deg på. Vi regner med at Redlynx, i likhet med hva de har gjort til Trials 2, etter hvert vil slippe flere baner og biler til spillet.

Du kan laste ned demoen, spille Flash-varianten eller kjøpe fullversjonen av Monster Truck Nitro her.