Mophie gir deg i pose og sekk

Mophie gir deg i pose og sekk

Mer lagring og lengre batteri for iPhone 5/5s.

Blir det for snaut med taletid eller plass til fotografier?

Nok en nyhet som ble lansert på årets CES-messe for forbruker-elektronikk tidligere i januar. Denne gangen ikke spacede fremtidsvisjoner, men en helt konkret løsning på et praktisk problem.

Mophie kan faktisk gi deg både i pose og sekk når de nå lanserer et superslankt iPhone 5-etui som kombinerer både økt batteriytelse og lagringstid.

Mer batteri er kjennetegnet i Mophies iPhone-caser, men integrert ekstra lokallagring er en nyhet. Så om du ikke tok deg råd til mer enn 16 GB da du kjøpte telefonen, kan du nå utvide lagringsplassen med enten 16 eller 32 GB ekstra. Lekker løsning!

Navnet på nykomlingen er mophie space pack - og det er nesten rakettforskning, dette. Selve etuiet er ikke mye større enn telefonen og minner i utseendet veldig om mophie juice pack air - som er enda slankere.

Kapasiteten på batteri-pakken er 1700 mAh - noe som optimalt tilsvarer en dobling av batteriytelsen som sitter i mobilen fra før. Selve casen lades med en microUSB-ledning.

space pack finnes i hvit eller sort utførelse. Du trenger en egen (gratis) app for å håndtere filer i etuiet, men space pack kan uansett brukes til å forlenge brukstiden for telefonen.

Du kan forhåndsbestille Mophie space pack for iPhone 5/5s her . Prisen i USA er 150 dollar - cirka 950 norske kroner (for 16 GB - 32 GB koster 180 dollar). Frakt og avgifter kommer i tillegg. Forventet forsendelsesdato er mars 2014.

Sjekk ut en promo-video nedenfor.

Via Mophie

Les om:

Komponenter