Mystisk nytt Microsoftprodukt

Mystisk nytt Microsoftprodukt

Microsoft erter oss med små hint, hva i all verden kan det være?

Microsoft har et nytt maskinvareprodukt på gang, og avslører bare en liten del om gangen. Gjengen fra Redmond har opprettet en ny Twitterkonto, - @msfthardware – og bruker denne til å sende ut små hint om sin siste kreasjon.

Mon tro om ikke Microsoft forsøker seg på litt avansert markedsføringsstrategi á la Apple her, med å bygge opp forventninger i et slør av mystikk og hemmelighetskremmeri. Så langt er det publisert to bilder av det topphemmelige produktet.

Hvis vi tar oss den frihet å pusle dem sammen, kan vi se en tynn, sort, rektangelformet innretning med ordet "Microsoft" langs det som ser ut til å være nedre del av baksiden på enheten.

Microsofts andre hint er denne setningen: "Don't be so touchy...flat is where it's at".

Ja vel, men hva i svarte svingende er det for noe? Vi tenker oss en håndfull muligheter som passer med hintet om at den er flat og "følsom":

  • En Microsoft telefon

Når vi ser på komposittbildet, ser det jaggu ut som en smarttelefon. Vi kan vel med rimelig sikkerhet anta at det ikke er en ny Kin, men Microsoft har vært ivrige til å prate om sin forestående lansering av Windows Phone 7 plattformen i det siste. For et par uker siden annonserte Microsofts Windows Phone Blog at gjengen hadde nådd en milepæl med en "teknisk forhåndsvisning", og var klar til å sette i gang med forbrukertesting. Kan dette være en Microsoft mobiltelefon?

  • En ny Zune

Det ville vært en uventet vri, men selvsagt er det en mulighet for at Microsofts mystiske produkt kan være en slags Zune. Tross alt, Apples iPod Touch får mest sannsynlig en ansiktsløftning til høsten. Kanskje Microsoft har noe musikkrelatert skjult i ermet?

  • En Microsoft tavle-pc

For noen dager siden fortalte Steve Ballmer verden at selskapet hans jobber med en konkurrent til Apples iPad. Vi antar at det ikke er snakk om Courier eller HP Windows 7 slate, men kanskje er Microsofts tavle-pc nærmere lansering enn vi hadde trodd?

  • En Touch Pad

Når Apples Magic Trackpad på magisk vis revolusjonerer alt på sin vei, kan det jo hende at dette er Microsofts svar på denne multiberøringsinnretningen.

Hva tror du? Kan det være noe av dette? Eller er det noe aldeles annerledes, som en papirvekt til minne om Microsoft Bob, eller en fjernkontroll til Bill Gates sin orkanmaskin?

Kom gjerne med dine egne teorier i kommentarfeltet!

Les om: