Nå får du Skype på iPhone

Nå får du Skype på iPhone

Tilgjengelig i App Store fra og med tirsdag 31. mars.

I slutten av forrige uke gikk det rykter om at en Skype-klient for iPhone snart var klar. Ifølge nyhetstjenesten Cnet har Skype nå bekreftet ryktet. Fra og med tirsdag 31. mars er Skype for iPhone tilgjengelig for gratis nedlasting på App Store.

Skype er en nettbasert telefonløsning med over 400 millioner registrerte brukere. Tjenesten kan brukes til å ringe gratis fra datamaskin til datamaskin over internett, men det går også an å ringe til fasttelefoner og mobiltelefoner.

LES OGSÅ:

Ukens iPhone-rykter

Ring over trådløst

Telefonsamtaler med Skype-klienten kommer av naturlige årsaker bare til å fungere i trådløse nettverk - for å ikke konkurrere med teleoperatørene som selger iPhone, skriver Macworld.se. Du kan altså ikke bruke Skype sammen med 3G eller Edge. Vanlig chat kommer til å fungere i alle typer nettverk.

Du kan også kjøpe «Skype Credits» direkte i mobiltelefonen, i tillegg til at du kan vise frem bilder fra kamerarullen eller ta profilbilder til klienten med telefonens innebygde kamera.

Ifølge Skype kommer klienten til å tilby bedre ringekvalitet enn eksisterende tredjepartsløsninger som Fring og Nimbuzz. Klienten mangler støtte for sms og konferansesamtaler, men dette kommer forhåpentlig med i neste versjon av iPhone-operativsystemet.

Se bilder av Skype for iPhone her.