Nå får du Tweetie på Mac

Nå får du Tweetie på Mac

Det populære programmet gjør det mye enklere å bruke fenomenet Twitter.

Tweetie, den mest populære Twitter-klienten til iPhone, er sluppet for Mac OS X. Programmet gjør det vesentlig lettere å bruke mikroblogg-tjenesten Twitter.

LES OGSÅ: Selvdisiplin for Mac-brukere

Tweetie for Mac har både et penere design og flere funksjoner enn hva man finner på Twitter.com. Hovedvinduet består av en verktøylinje og tweets (kommentarer) vises i snakkebobler.

Det er et eget vindu for å skrive tweets (kommentarer), og dette vinduet har en rullegardinmeny for å bytte mellom kontoer for dem som skriver under forskjellige navn.

Det meste av funksjoner er lett tilgjengelig via tastatursnarveier, og det er enkelt å få oversikt over og se hva kontakter har skrevet av kommentarer. Bilder fra Twitpic vises direkte ved siden av kommentaren og for å laste opp bilder drar du dem ganske enkelt bare fra Finder-vinduet over i Tweetie. Det finnes også en bookmarklet for å raskt publisere lenker.

LES OGSÅ: 21 svartelistede iPhone-programmer

«Tweetie er raskt, tilbyr en flott knippe funksjoner som gjør jobben raskt og enkelt, og det visuelle er både morsomt og oppfriskende», skriver vår søsterpublikasjon Macworld etter å ha prøvd programmet.

Tweetie 1.0 for Mac kommer betalversjon til 15 dollar, og en gratis reklamebasert versjon. Programmet kan lastes ned her.

Twitter, spør du? Twitter er mikroblogg-tjeneste som lar deg sende korte meldinger til andre twitrere i sin krets. Sjekk videoen nedenfor:

Les om:

Komponenter