Nå kommer endelig Ipad til Norge

Nå kommer endelig Ipad til Norge

Netcom og Telenor har avtaler i boks. Men mye er ennå ukjent.

Med tanke på at den fortsatt ikke er lansert her til lands, har svært mange nordmenn allerede skaffet seg en Ipad.

Det er mulig å kjøpe den gjennom norske nettbutikker, men den er ennå ikke å finne i norske butikkhyller, heller ikke mulig å kjøpe gjennom teleoperatørene.

Dette skal nå endre seg, melder Telenor.

Ukjent lanseringsdato

"Det er nå klart at Telenor vil tilby egne dataabonnement til Ipad med Wifi og 3G i de kommende måneder" skriver Telenors informasjonssjef Anders Krokan i en epost.

Videre følger en rask oppsummering av mulighetene en Ipad gir brukerne, og henvisning til å gå til Apples hjemmesider for mer informasjon.

"Om du vil ha enda mer informasjon, er jeg redd du må være litt tålmodig. Telenor kan ikke per i dag kommentere på lanseringsdato eller priser" skriver Krokan videre, etterfulgt av et smilefjes.

Også Netcom

Også Netcom har en avtale med Apple i havn.

"Vi bekrefter at Ipad med NetCom-abonnement vil være i salg i løpet av de nærmeste månedene" melder Netcom på Twitter.

Heller ikke Netcom kommer med noen mer konkret lanseringsdato, eller priser. Apple liker som kjent å holde informasjon tett til brystet.

Macworld melder dog at iPad mest sannsynlig skal lanseres i Sverige allerede neste uke. Ofte lanseres Apple-produkter samtidig i de nordiske landene, så er vi heldige er det ikke lenge til vi får den også her til lands.

Komponenter