Nå selger Chess iPhone

Nå selger Chess iPhone

Chess blir den tredje leverandøren som får selge iPhone. Salget starter i morgen.

Fra og med i morgen, onsdag 13. mai, er det mulig å kjøpe iPhone via Chess, med det nye abonnementet iTouch.

Allerede i mars opplyste Chess om at de skulle i gang med å selge iPhone. Salget har imidlertid latt vente på seg, men nå er det altså klart at Chess også får selge Apples suksesstelefon.

LES OGSÅ:

Rask iPhone-start hos Telenor

Telefonen koster 1599 kroner for 8 gigabyte-versjonen og 2499 kroner for 16 gigabyte-versjonen. Abonnementet har ingen bindingstid, men det er likevel en nedbetaling på 199 kroner i måneden i ett år. Dermed vil iPhone med Chess-abonnement koste minst 288 kroner i måneden, skriver Amobil.

Inkludert i iTouch-abonnementet er 500 megabyte data per måned. Bruker du mer enn dette må du betale det 5 kroner per megabyte, maksimalt 50 kroner per døgn. Ingenting annet er inkludert.

Du betaler minuttpris for samtaler og stykkpris på meldinger. henholdsvis 0,59 kroner per samtaleminutt, 0,39 per sms og 0,99 per MMS.

LES OGSÅ:

iPhone ikke lenger mestselgende

Chess er den tredje leverandøren som får selge iPhone i Norge. I USA er det bare ett selskap som tilbyr iPhone, AT&T. iPhone har lenge vært den mestselgende smarttelefonen på det amerikanske markedet, men nylig mistet telefonen førsteplassen til RIMs Blackberry Curve.

Eksperter tror nedgangen skyldes at AT&T har monopol på det amerikanske iPhone-salget. Blackberry-telefoner er tilgjengelig hos hele fire operatører i USA.

Les mer om iTouch hos Chess.

Les om: