Nå skal hele sykkelen på nett

Nå skal hele sykkelen på nett

Garmin digitaliserer to-hjulingen.

Sykkel-entusiaster er også iPhone-entusiaster?

Garmin lar deg kontrollere sykkelen elektronisk, og iPhone kobler deg til verden rundt.

Garmin er for mange mest kjent for sitt navigasjonsutstyr og sine sportsklokker, men har i senere tid beveget seg inn i sportstilbehørs-markedet.

Først lanserte de VIBR HD action-kameraet, som også kan kobles mot ANT+-sensorer og vise GPS-data og hjertefrekvens som overlegg på opptakene, slik at du senere kan spille av igjen en økt og se dataene samtidig.

Så kom sykkelpedalene Vector, som også måler kraft og kadens. Disse kan også knyttes opp mot Shimanos elektroniske girsystem Di2.

Og kobler du til en Garmin Edge 1000, har du et helt dashbord på styret. Edge 1000 er en sykkelcomputer med GPS og kart, men kan også vise gjeldende gir fra Di2, kobles mot ANT+-utstyr som pulsmåler, kobles mot Edge remote control girskiftere på ulike steder på styret, samt knyttes mot en iPhone for å sende informasjon tilbake til online-tracking og sosiale medier. Ikke rart en topp utrustet sykkel koster mer enn en bil!

Nytt for Garmins Edge-system er også In-ride Challenges, der du kan konkurrere om løpssegmenter. Dataene kan lastes opp til Garmins iPhone-app Connect, som også benyttes av dem som synkroniserer treningsdata fra pulsklokkene mot Garmin Connect på nett.

Du kan lese mer om Garmin Edge-systemet som sykkel-cockpit her . Se en promo-video nedenfor.

Via Garmin Blogs

Les om:

Komponenter