Nattåpent for Snow Leopard

Nattåpent for Snow Leopard

Her får du kjøpt Mac OS X 10.6 ved midnatt natt til fredag.

I morgen, fredag 28. august, kommer Apples nye operativsystem, Mac OS X 10.6 Snow Leopard. I den anledning holder flere Apple-forhandlere nattåpent for de som klør i fingrene etter det splitter nye operativsystemet.

Humac sine butikker i Vika og Drammen holder nattåpent fra midnatt natt til fredag. For å komme i skikkelig stemning vil Humac sine selgere være sminket som snøleoparder.

I tillegg vil alle demo-modeller ha ferdiginstallert det nye operativsystemet, slik at man kan prøve det mens man er der.

- Dette blir en stor kveld for alle Mac-nerdene i Oslo og Drammen, vi skal sørge for å skape stemning, sier Yashar Alousha, butikksjef hos Humac Vika, til Mac1.

Sørover i landet, i Kristiansand holder Pippin nattåpent. Og i Stavanger kan ivrige Mac-nerder skaffe seg det nye operativsystemet fra butikken Tell fra klokken 00:01.

- Vi regner med stor-innrykk av ivrige Mac-entusiaster, sier Tore Wick, daglig leder i Tell til Mac1.

Eplehuset opplyser til Macworld.no at de ikke kommer til å ha nattåpent, men lover kaffe og boller til kundene så langt lageret rekker når butikkene åpner fredag morgen.

Er du usikker på om din nærmeste Apple-forhandler holder nattåpent, anbefaler vi at du ringer og spør!

Komponenter