Navigon med GPS-bilkit for iPhone

Navigon med GPS-bilkit for iPhone

Rimelig og enkelt bilnavigasjonssett.

Navigons nye iPhone-kit for bilbruk har det mest nødvendige.

På grunn av forskjellen i design og ulik formfaktor for iPhone i 3-serien og den nyeste 4-modellen har Navigon utviklet to forskjellige sett som i utgangspunktet er like, men tilpasset den respektive enheten.

Les også: Ny Nike sportsklokke med GPS

Inkludert i pakken er selve holderen med sugekopp for feste til frontruten, en sigarettenner-kontakt med usb-tilkobling, samt en Apple-godkjent iPhone-ledning som er cirka 1,5 meter lang. Designen er elegant, men samtidig diskret.

Det er med andre ord ingen tilleggsfunksjonalitet som introduseres med denne modellen. Vi har tidligere sett at andre produsenter har valgt å levere GPS-forsterkere og Bluetooth-høyttalere som en del av slike bil-kit.

Les også: Ski-kart på iPhone

Navigons strategi har derimot vært at en iPhone har slik funksjonalitet i tilstrekkelig monn, og selskapet har heller valgt å levere en enkel og mer kostnadseffektiv løsning.

Så langt ser produktet lovende ut - riktignok uten at det leverer noe mer enn man kan få andre steder. Men angiveligvis har Navigon optimalisert designen med tanke på optimal GPS-mottakelse.

Du kan lese mer om - samt bestille - Navigons iPhone GPS bilkit ved følgende linker: iPhone 3 kit og iPhone 4 kit .

Pris ved bestilling direkte fra Navigon direkte er 329 kroner. Leveringsklar umiddelbart.

Pressemelding via Navigon.