Nerdekompis hjelper deg med pc-en

Nerdekompis hjelper deg med pc-en

Ingenting slår et ekte menneske som kobler seg til og hjelper deg med pc-en døgnet rundt, hele uka.

Alle som har en datamaskin har før eller siden hatt behov for litt hjelp, enten man har problemer med å installere programvare, koble til nettverk eller skrivere, fjerne virus eller andre hverdagslige dataproblemer.

GeekBuddy er din nerd i nøden når du får problemer med pc-en.

Comodos GeekBuddy er en ny nettjeneste der teknologikyndige folk fjernkobler seg til pc-en din, og hjelper deg med feilsøking og alle mulige dataproblemer.

LES OGSÅ:

Skriv ut nøyaktig det du vil fra nettet

Tjenesten sørger for direkte hjelp i sanntid fra en supporttekniker, 24 timer i døgnet, sju dager i uken. GeekBuddy tilbyr ubegrenset fjernstøtte for alle vanlige dataproblemer, som for eksempel diagnose og fjerning av virus, oppgraderinger, installering eller fjerning av programvare, oppsett av skriver, generell pc- og skriverfeilsøking, id-tyveribeskyttelse og til og med hjelp til å sette opp e-postkontoer.

Slik virker det

Du laster ned og installerer GeekBuddy, noe som er enkelt og fort gjort. Alle supportsesjoner er chat-baserte, og når du trenger hjelp, klikker du bare på GeekBuddy-ikonet på skrivebordet. Da åpnes en chat-sesjon, og din datanerd spør deg hva som er problemet. Vi fikk kontakt med en høflig fyr i løpet av noen sekunder. Datanerden kobler seg til pc-en din og fikser problemet for deg, mens du ser på og følger med på skjermen.

LES OGSÅ:

TEST: PC Decrapifier - Fjerner "søppelprogrammene"

Den eneste haken, selvsagt, er hvis du har problemer med internettforbindelsen, eller et virus eller annen ondsinnet programvare på en eller annen måte blokkerer chat-sesjonen. Begge deler vil forhindre at datanerden kan etablere kontakt med pc-en.

Kan du litt engelsk, vil GeekBuddy forsøke å hjelpe deg

Hvis du ikke har en datakyndig venn eller et familiemedlem du kan be om hjelp når pc-en streiker, kan GeekBuddy være et bra alternativ. Tjenesten fungerer fra hele verden, men kommunikasjonen foregår foreløpig kun på engelsk. Det kan selvsagt være en utfordring hvis man sitter med norsk versjon av operativsystem og programmer, men GeekBuddy bekrefter overfor PC World at de likevel vil gjøre et forsøk på å hjelpe. Det jobbes også med å tilføye støtte på flere språk, får vi opplyst.

LES OGSÅ:

Bruk din egen håndskrift i e-post og på Facebook

Faktisk kan du også prøve GeekBuddy gratis i hele 60 dager, slik at du selv kan bedømme om nerden svarer til forventningene før du betaler noe.

Hvis GeekBuddy faller i smak er det i tillegg rimelig, og koster bare 50 dollar (305 kroner) for et helt år. Da kan du be om hjelp når som helst, så ofte du trenger det.