Neste iPhone blir helhvit?

Neste iPhone blir helhvit?

Designen på neste iPhone ser ut til å være spikret.

Om nøyaktig to uker lanserer Apple etter alt å dømme fjerdegenerasjons iPhone.

Med den siste tidens lekkasjer blir det muligens ikke med et like stort pang som Apple kanskje hadde sett for seg.

Nå har enda flere bilder av det som skal være nestegenerasjons iPhone dukket opp, melder Engadget.

Hvit bak og foran

iPhone-modellen har samme design som prototypen avslørt av teknobloggen Gizmodo i forrige måned, men denne gangen får vi også se den hvite varianten.

Den nye hvite modellen kommer med et hvitt panel både bak og foran. Kanten rundt er sølvfarget. Det ser også ut til å være et hull i det hvite frontpanelet for et kamera, noe som kan bety at neste iPhone vil komme med to kameraer og videosamtalefunksjonalitet.

Det er ganske uvanlig at så mange bilder av et angivelig Apple-produkt dukker opp i forkant av en trolig lansering. De ivrigste Apple-konspirasjonsteoretikerne vil muligens hevde det er tidenes avledningsmanøver fra et selskap som har noen av verdens beste pr-ansatte.

iPhone HD 7. juni?

Mandag 7. juni går årets Apple-utviklermesse WWDC av stabelen i San Francisco. Da vil Steve Jobs holde sin åpningstale og mest sannsynlig lansere iPhone 4.

Det har tidligere gått rykter om at den nye iPhone-modelle vil få navnet iPhone HD. På maskinvaresiden ryktes det om større skjerm med hd-muligheter og bedre kamera med blits.

Komponenter