Nettbrett fra Microsoft?

Nettbrett fra Microsoft?

Microsoft skal vise flere nye nettbrett på CES-messen i januar, ifølge et blogginnlegg i New York Times.

På det årlige Consumer Electronics Show i januar i år viste Microsoft-sjef Steve Ballmer fram en prototyp på et nettbrett som var laget av HP. Han gav likevel ingen detaljer om planer for et nettbrett, og siden da har det vært stille fra Microsoft på dette området.

LES OGSÅ:

Nettbrett dreper ikke pc-en

I et blogginnlegg på nettsidene til New York Times skriver avisen at Microsoft under CES-messen neste måned kommer til å vise fram nye nettbrett produsert av blant andre Dell og Samsung.

Ifølge New York Times' kilder skal nettbrettene kjøre en spesialversjon av Windows 7. Dessuten vil noen av nettbrettene utstyres med utskyvbare tastatur.

Størrelsen på nettbrettene kommer til å være omtrent den samme som Apples iPad, skriver New York Times.

LES OGSÅ:

Dells nettbrett-hybrid like om hjørnet

En person som jobber hos Microsoft forteller at selskapet vil tilby en nettbutikk for applikasjoner til de nye nettbrettene. Den kommer imidlertid til å være annerledes enn Apples App Store og brukerne skal kunne laste ned applikasjoner direkte fra utviklernes nettsteder.

En annen kilde som skal være kjent med Microsofts planer sier til New York Times at de nye nettbrettene kan komme til å kjøre Windows 8.

LES OGSÅ:

Acers nye nettbrett med Android og Windows

Microsoft har ikke offisielt kommentert opplysningene.

Artikkelen er oversatt av Aksel Edgar-Lund.

Les om: