Nettbrett med god lyd

Nettbrett med god lyd

Creatives Ziio-nettbrett tilbyr blant annet trådløs lydoverføring uten kvalitetstap, og er lansert i Norge.

De nye Zii-nettbrettene er en del av Creatives «Pure Wireless Entertainment»-serie, som også inkluderer musikkspilleren Zen Touch 2 og Bluetooth-hodetelefonene Creative WP-300.

Creative fokuserer mye på underholdningsaspektet ved Ziio-nettbrettene, og trådløs overføring av lyd uten at det skal gå ut over kvaliteten. Ifølge Creative er Ziio verdens første Android-nettbrett som har støtte for lydkodeken Apt-X, som gjør det mulig å overføre lyd i cd-kvalitet over Bluetooth. Apt-X støttes også av flere andre Creative-produkter, som for eksempel de nye ZiiSound T6-høyttalerne.

Nettbrettene leveres med applikasjonen Pure Android Audio, som blant annet inneholder Creatives X-Fi Crystalizer-løsning for å gi bedre lyd ved avspilling av komprimert digital musikk (som MP3). Løsningen prøver å gjenskape tapte detaljer i musikken, og gir i mange tilfeller lyd som høres klarere og mer detaljert ut. En annen løsning, X-Fi Expand, utvider lydbildet i filmer og spill, og skal ifølge Creative gi spesielt god effekt når du bruker hodetelefoner.

PC World Norge har fått inn 7-tommersversjonen av Ziio, og kommer med en grundig test om ikke lenge.

LES OGSÅ:

Her er Android-nettbrettene

Les om: