Nettverkstrøbbel for iPad

Nettverkstrøbbel for iPad

De første barnesykdommene melder sin ankomst.

Bare noen få dager etter at iPad ble lansert, begynner de første problemene dukke opp. Først og fremst dreier det seg om feil med den trådløse nettilkoblingen.

På Apples diskusjonsforum rapporterer brukere om svake signaler og brutte forbindelser. En teori er at aluminiumsskallet er årsaken til problemene, mens en annen er feil i iPhone OS (versjon 3.2).

Ifølge Macworld.se forekom lignende problemer ved lanseringen av iPhone og iPod touch. Problemet ble fikset med et par oppdateringer, men for sikkerhets skyld valgte Apple å gå over til plastskall på iPhone 3G og 3GS.

Innrømmer feil

Apple har ikke kommentert saken, men bekrefter problemet. Mandag la selskapet ut flere iPad-spesifikke hjelpedokumenter (som du finner via Apple-forumet).

iPad-brukere har også rapportert om problemer med synkronisering og overoppheting, samt trøbbel med lading via usb-porten på Mac-en eller pc-en.

For sistnevnte anbefaler Apple bruk av "high-power USB 2.0 ports". Med andre ord bør man koble iPad-en direkte i datamaskinen og ikke via en annen usb-enhet.

Les om: