- Nokia tar feil

- Nokia tar feil

Apple beviser at også Nokia-telefoner rammes av antennesvikt når telefonen holdes på "feil" måte.

Apple-sjef Steve Jobs er ikke redd for å si hva han mener.

Forrige ukes uttalelser om at alle smarttelefoner rammes av de samme antenneproblemene som iPhone 4 fikk mange av Apples konkurrenter til å reagere.

Blackberry-produsenten Research In Motion (RIM) mente det var "uakseptabelt å bli dratt inn i Apples egen fiasko", mens Nokia tok rett og slett avstand fra påstandene.

Det ser ikke ut til å skremme Steve Jobs det minste grann.

Han sa, hun sa

For noen uker siden gjorde Nokia narr av Apple - etter at det ble kjent at signalstyrken i iPhone 4 kunne bli dårligere om man holdt telefonen med et spesielt grep i venstre hånd (det såkalte dødsgrepet).

I et blogginnlegg påstod Nokia at brukerne kan holde sin Nokia-mobil hvordan de vil uten å oppleve lignende problemer som i nye iPhone.

Da Apple i forrige uke holdt en pressekonferanse om antenneproblemene hevdet imidlertid Steve Jobs at dette var feil. Nokia ristet på huet, men nå har Apple lagt ut et videoklipp på sine nettsider som tilsynelatende beviser saken.

Apple har allerede lagt ut lignende videoklipp med BlackBerry Bold 9700, HTC Droid Eris og Samsung Omnia II.

Storm i vannglass?

Hvordan det mye omtalte antenneproblemet vil påvirke iPhone 4-salget er det for tidlig å si noe om. Ifølge Macworld.se må Apple ut med rundt 170 millioner dollar, cirka 1 milliard kroner, for å gi gratis iPhone 4-futeral til alle som vil ha.

Ifølge Apple er det svært få som har ringt selskapets kundesenter for å klage over antennen - kun 0,55 prosent. Det er solgt over 3 millioner iPhone 4 siden lanseringen 24. juni.

Se Steve Jobs forklare antenneproblemene fra forrige ukes pressekonferanse nedenfor.

Les om: