Norsk mammamagasin for iPad

Norsk mammamagasin for iPad

Kjernefamilien i 2012 er mor, far, barn - og brett.

Enten du er i et trimester, planlegger å komme dit, eller er lykkelig forelder ni måneder senere, er dette iPad-tidsskriftet myntet på deg.

Ifølge utgiver Egmont Hjemmet Mortensen er papirutgaven av Foreldre & Barn Norges største blad for småbarnsforeldre med et opplag på i underkant av 50 000. Til sammenlikning er det årlig rundt 60 000 gravide i Norge, så de ser ut til ikke bare å treffe målgruppen - men tilnærmet hele målgruppen.

Spesialnummer

Vi husker at samme forlag testet farvannet for digitale utgaver av kjente tidsskrifter med et bade-spesial av Bonytt for iPad for en stunt tilbake. Etter vår oppfatning var det en vellykket tilpasning av en papirpublikasjon til digitalt format. Nå lanserer de et spesialnummer om graviditet og fødsel for iPad.

Den digitale utgaven gir selvfølgelig rom for mer interaktivt innhold enn et tradisjonelt tidsskrift, og her finner man videoer, animert grafikk og lyd-intervjuer. F & B Gravid for iPad er ganske så omfattende, og fyller etter egne opplysninger over 140 redaksjonelle sider om temaene gravide lurer på:

– Gravide har mange spørsmål. Derfor har vi for eksempel samlet de 20 vanligste og stilt dem til en erfaren jordmor. Vi har også gjennomført en stor spørreundersøkelse om sex under graviditet og etter fødsel, sier redaktør Tjodunn Dyrnes.

Du kan kjøpe Foreldre & Barn Gravid for iPad for 49 kroner i iTunes App Store her . Nedlastingen er i overkant av 200 megabyte, og krever iOS 3.2 eller senere.

Via Foreldre & Barn.

Les om:

Komponenter