Norsk satsing for Panasonic

Norsk satsing for Panasonic

Panasonic Toughbook øker innsatsen på det norske markedet. Nå skal kunder som Forsvaret og Politiet kapres.

Selskapet går nå mot sluttbrukere som Forsvaret, Politiet, helse og oljesektoren.

Kriseområder

Panasonic Toughbook er ofte å finne på sykehus ute i felten og i krigs- og kriseområder verden over.

- Det finnes mange Toughbooker i Norge, men det er fortsatt et relativt uoppdaget marked. Spesifikasjonene på våre maskiner er ideelle for sluttbrukere som Forsvaret, Politiet, helse og oljesektoren, forteller Erik Finstad, nyansatt Key Account Manager i Norge.

Viser til kundecaser

For å lokke kundene til å kjøpe Toughbooks vil han vise til hvordan pc-ene har gjort det internasjonalt.

- Vi har veldig gode referanser fra både forsvar og politi i andre land, og militæret i de fleste land i Europa bruker våre maskiner. I tillegg er det en kjent sak at både forsvaret og politiet i USA bruker Toughbook. Slike kundecaser er gode å ha med seg når vi nå skal gå mer aktivt ut i det norske markedet, sier han til IT-Bransjen.

Partnersamarbeid

Å vise frem produktene og knytte gode samarbeid blir viktig fremover.

- Vi kommer til å jobbe tett med våre partnere, og være tilstede på store messer som oljemessen i Stavanger, der vi blant annet skal presentere den nye CF-19 som er spesielt interessant for oljesektoren. Vårt beste salgsargument er som oftes å vise dem maskinen slik at de ser hvor solid og holdbar den er, sier Erik Finstad.

Toughbook konkurrerer mot alle andre pc-er, men passer best for de som arbeider i et tøft miljø og trenger en robust pc.

Les om: