Norske Norrøna med brett-blad

Norske Norrøna med brett-blad

iPad-magasin for deg med snø- og nettbrett.

Det er alltid hyggelig å se norske fremstøt på iPad-fronten.

Denne gangen kan vi ønske Norrøna Magazine velkommen i digital innpakning.

Er du interessert i turgåing, sti-løping, fjellvandring, terrengsykling, klatring, skikjøring eller snowboarding og stiller visse krav til utstyret, er det en stor sannsynlighet for at du noe Norrøna-utstyr i egen besittelse.

Og det skulle ikke forundre oss om du isåfall hadde en iPad også - det kan synes som om de samme kompromissløse kravene og designmessige ambisjoner som vi vet å verdsette fra Apple muligens også gjennomsyrer noe av tenkningen i den tradisjonsrike utstyrsprodusenten.

Barske glæder

Deres eget tidsskrift fokuserer på mennesker, steder og opplevelser på en autentisk og troverdig måte uten å være sentimental. Magasinet er en dose produkt-presentasjon og -omtale kobinert med en god porsjon relevant feature-stoff og en aldri så liten dæsj Monocle .

I utgangspunktet er magasinet tilgjengelig i trykt utgave, men har vist seg å være såpass populær at eksemplarene fort fikk ben å gå på. Heller enn å gå for en simpel pdf-nedlasting bestemte man seg for å tilrettelegge innholdet i en iPad-spesifikk pakke.

Innholdsmessig er digitalversjonen identisk med den fysiske utgaven (om man ser bort fra minneord over en omkommet brand ambassador). Men iPad-utgaven har animerte elementer og ikke minst også videoelementer. Sistnevnte kan riktignok beskues på nett, men her er alt pakket pent inn i en pakke med sløyfe rundt.

Kvalitet koster

Noe overraskende har man valgt å ta seg betalt for iPad-versjonen, mens bladet er gratis dersom du klarer å oppdrive et nummer hos en forhandler eller i en av konsept-butikkene i Oslo eller Stockholm.

Summen er imidlertid ikke all verden, og bidrar kanskje til merkostnaden ved å tilrettelegge magasinet spesielt for iPad. Vi kunne vel tenke oss en promokode ved kjøp i husegne butikker, der man fort kan legge igjen en del kroner.

Norrøna Magazine er grafisk kreert av Sletten&Østvold og digitalt tilrettelagt for iPad av Lackner Buckingham .

Du kan kjøpe Norrøna Magazine no, 7 for iPad for 14 kroner i iTunes App Store her . Se en promovideo fra Norrøna nedenfor.

Les om:

Komponenter