Ny Apple-butikk åpnet

Ny Apple-butikk åpnet

Apple på plass i Norges største elektronikk-butikk.

I løpet av få år har Apple-produktene gått fra å være uinteressante til svært attraktive blant forhandlerne i elektronikkbransjen. Apple har nå erobret en ny skanse etter at Elkjøp åpnet Norges angivelig største elektronikkbutikk på Slependen i Asker - med en Apple-butikk i butikken.

Flere store varehus rundt omkring i landet har nå begynt å føre Apple-produkter. Hos utvalgte butikker i de to kjedene Elkjøp og Expert finner man nå «Apple Shop in Shop»-avdelinger.

Også hos den nye Elkjøp Megastore Slependen, som åpnet sine dører ved midnatt natt til mandag og markerte butikkåpningen med 24-timers åpningstid, er det en «Apple Shop in Shop» på plass.

Apple-eksperter til stede

Her skal man til enhver tid finne en Apple-ansatt - med tittelen Apple Solution Consultant - som har høy kompetanse på Apples forbrukerprodukter, tilbehør og løsninger. Hver dag skal det holdes fem demonstrasjoner som har til hensikt å lære kundene om fordelene ved å velge Mac-produkter.

LES OGSÅ:

Apple-kunder er mest fornøyde

Det finnes ingen offisielle Apple Retail Store i Norge som det gjør i USA og Storbritannia. Det nærmeste man kommer i Norge er altså en «Apple Shop in Shop» gjennom utvalgte Elkjøp- og Expert-varehus.

Les om: