Ny iPad lanseres trolig 16. oktober

Ny iPad lanseres trolig 16. oktober

Rykte: Snarlig Apple-event - også tidspunktet for OS X Yosemite?

Ryktene tilsier et nytt Apple-event om knappe to uker.

Det kan bli ny iPad, men muligens også noe mer?

Ikke før har støvet lagt seg fra forrige lanseringsfest med to nye iPhone-modeller samt introduksjon av Apples nye klokke, så ser det ut til at pressen innkalles på nytt.

Ny iPad

Og denne gangen ser det ut til at det er en ny iPad som skal lanseres. Det melder i hvert fall Re/Code , som var først på ballen her. Nettstedet (gamle All Things D) har gode Apple-kilder, så det er grunn til å feste lit til dette.

Og en ny iPad er på tide, med formodentlig fingeravtrykkleser med TouchID-teknologi. Og hva mer? Raskere A8-prosessor, kanskje til og med i en overklokket versjon?

Og det er mer hardware vi gjerne skulle ha sett fornyet, som for eksempel AppleTV eller Mac mini - som begge ligger etter skjema.

Yosemite og kryss-teknolgier

Og så nevner vi at det er grunn til å tro at også Mac-ens operativsystem OS X Yosemite nå sannsynligvis blir tilgjengelig for salg. Utviklere og betatestere har fått tilgang til Golden Master (GM)-versjonen, som betyr at programvaren er ferdigstilt.

Og det er stor stas for alle med både Mac og iOS-enhet, siden iOS 8 da vil kunne dra nytte av alle kryss-teknologier som det legges opp til. Som det å kunne telefonere fra Mac-en, eller å kunne begynne på en tekstmelding eller e-post på Mac-en, og så fortsette på den på iPhone eller iPad på trikken.

Via Macworld.com

Les om:

Komponenter