Ny iPod Touch nano?

Ny iPod Touch nano?

Rykter: En mystisk liten Apple-berøringsskjem har lekket ut...

Og da er gjette-leken igang igjen: Hva kan dette være? Er det skjermen i en ny iPod Touch nano?

Det nærmer seg høst. Nå er ikke sommeren over ennå, riktignok. Men vi vet alle at Apple har for vane å introdusere en ny iPod-modell i september, og spenningen er som alltid stor. Hva nytt har Apple på gang denne gangen?

LES OGSÅ: Bedre iPod-lyd med tre-propper

Og i senere tid har det også lekket ut en del informasjon om disse nye produktene i forkant. Den kjente asiatiske Apple-bloggen Apple.Pro har kommet over noen bilder som virker ganske autentiske. Og de har også en god statistikk for troverdig informasjon.

Det bildet angiveligvis viser, er en kvadratisk berøringsskjerm med fysiske mål 3 ganger 3 centimeter. Med andre ord en ganske litenskjerm, men kanskje skjermen i en ny liten iPod? Apple.Pro selv spekulerer i om det kan være en klokke - kanskje et samarbeid med Nike+?

LES OGSÅ: iPhone 4 bildeserie

En kreativ sjel har laget en illustrasjon for hvordan en slik iPod kunne se ut - tydelig inspirert av designet til nye iPhone 4. Tanken er selvfølgelig fristende; å kunne kvitte seg med trykk-hjulet. Mon tro om den vil ha WiFi, for trådløse opp- og nedlasting?

LES OGSÅ:

TEST: iPod Touch med OS 3.1, iPod Nano med video og iPod Shuffle.

Via Apple.Pro

Les om: