Ny mini-pc fra Shuttle

Ny mini-pc fra Shuttle

Shuttle XPC Barebone SH55J2 støtter Intel Core i3-, Core i5- og Core i7-prosessorer.

I dag lanserer mini-pc-produsenten Shuttle en barebone-maskin som, for første gang, støtter alle Intel Core-varianter av socket 1156-prosessorer.

LES OGSÅ:

Slik bygger du pc

Støtter alle funksjoner

Den nye mini-pc-en drar nytte av alle funksjonene i Intel Core-serien, enten det gjelder den integrerte HD-grafikkbrikken, Turbo Boost-funksjonen eller to- og firekjerners CPU, skriver Shuttle i en pressemelding.

Mini-pc-en støtter dermed HDMI og avspilling av video i full HD direkte via grafikkfunksjonen i hovedprosessoren. Dersom man ønsker enda bedre grafikkytelse eller bruker en prosessor uten grafikkstøtte, er det en ledig PCI Express-port med plass til et raskere grafikkort. Det er også en VGA-tilkobling hvis man ønsker å koble til en ekstra skjerm.

LES OGSÅ:

Kraftig Shuttle-boks

Tilkoblinger

Shuttle XPC Barebone SH55J2 er utstyrt med totalt 9 usb-porter, en eSATA/usb-tilkobling, lydporter (analog og SPDIF), Gigabit nettverskort, en PCI-port og en kortleser.

En 300 watts strømforsyning driver pc-en, og i kabinettet er det også plass til to 3,5-tommers harddisker og en 5,25-tommers optisk enhet.

Shuttle XPC Barebone SH55J2 har en anbefalt utsalgspris på 251 Euro i Europa, i overkant av 2000 norske kroner, men dette er uten skatter og avgifter så litt mer må man regne med at den vil koste i Norge. Pris hos Komplett er omlag 2700 kroner.

LES OGSÅ:

GUIDE: Stue-pc mer aktuelt

Les om: