Ny Xbox 360 på vei

Ny Xbox 360 på vei

Spillbladet Game Informer har funnet bilder og informasjon som tyder på at en ny Xbox 360-versjon er rett rundt hjørnet.

Det har lenge svirret rykter om at Microsoft ville komme med en ny og forbedret 360, nå hevder bladet Game Informer å sitte på knallharde fakta.

LES OGSÅ: Xbox Live blir videobutikk

Den nye maskinen vil ha en harddisk på hele 120 gigabyte, samt HDMI-tilkobling. Det skal ifølge artikkelen også følge med HDMI-kabel.

Et av problemene med Xbox 360 har vært nettopp lite harddiskplass. Med mulighet til å laste ned spilldemoer, film og tv-serier fra Xbox Live tar det ikke lang tid før 20 gigabyte blir for lite.

Det har blitt spekulert i at den forbedrede maskinen vil leveres i sort, og om bildene i Game Informer er ekte, bekrefter de nettopp dette.

Med den nye 360-en slår Microsoft tilbake mot Sony som lenge har hevdet at de har det overlegne produktet med sin Playstation 3, mye på grunn av større harddisk og HDMI.

Når den nye maskinen kommer i salg vites ikke, men prisen for herligheten ser ut til å bli 479 dollar i USA. Xbox 360-utgaven som er i salg nå koster like under 400 dollar.

Det er ingen grunn til å henge med hodet om du allerede har kjøpt en vanlig 360 med 20GB harddisk. Ifølge Game Informer vil du nemlig kunne kjøpe den nye 120GB-disken for under 200 dollar. Det er samme pris som for HD DVD-drevet, som koster under 1 700 kroner i Norge.

Les hele saken hos Kotaku

LES OGSÅ: Ny filmopplevelse med Xbox

Les om: